PANTHEON

PANTHEON™ informacijski sustav

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva.
Int-service nudi svojim strankama poslovno savjetovanje, ekspresno izdavanje poslovnih izvještaja, računovodstveno planiranje te se prilagođava klijentovim potrebama i zahtjevima za poslovnom analitikom.

PANTHEON™ je suvremeni poslovni informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj firme. PANTHEON™ je moderan i pouzdan poslovni program, kreiran za e-stoljeće, koji korisnicima omogućava stjecanje i zadržavanje konkurentne prednosti, koju će svaki korisnik nakon implementacije moći u potpunosti iskoristiti, te donositi svoje poslovne odluke na dnevnim informacijama koje u točne i ažurne, a pokrivaju sve segmente poslovanja.

U poslovnom sustavu PANTHEON™ podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, a to je back office poslovanje, vezano za robno-materijalno poslovanje te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja.
Poslovni sustav PANTHEON™ sadrži i Business Intelligence modul tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.
Budući da je PANTHEON™ ERP otvoreni sustav koji radi na MS SQL bazi moguće je spajanje drugih poslovnih sustava s PANTHEON™ ERP-om kao centralnim sustavom za poslovanje.

PANTHEON™

Kvalitetu PANTHEON™-a potvrđuje preko 49.578 zadovoljnih korisnika, ali i medalje za izvrsnost osvojene na informatičkom sajmu CeBIT-u u Hannoveru 2008. i 2013.g.