Administrativne usluge

Administrativna asistencija klijentu

Administrativna asistencija klijentu i suradnja s javnim bilježnicima i odvjetnicima pri osnivanju, prijenosima i prodaji udjela u trgovačkim društvima.

Pružanje usluga uredskih i tajničkih poslova

Pružamo sve usluge uredskih, tajničkih i dostavljačkih poslova: odlasci u FINU, banku, poštu, mirovinsko, zdravstveno osiguranje; pomoć oko uvoza/izvoza robe (packing liste), pisanje službenih dopisa na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, izvještavanje za HNB: IU-DIV, INOK-GOD, IU-NI, IU-IP – INOK izvještaj.

Davanje usluga sjedišta društva

Nudimo uslugu sjedišta društva – na našoj adresi možete imati svoje središte. Mi brinemo za Vašu poštu i obavještavamo Vas o svim novostima.

Prijevodi
Prijevod sa/na hrvatski, engleski i talijanski jezik

Pružamo sve usluge na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku. Prijevode vršimo prema našem cjeniku. Slobodno nam se obratite.

Organizacija i suradnja s različitim stručnjacima

Imamo široku bazu suradnika; arhitekata, geodeta, odvjetnika i drugih

Davanje usluga osiguranja

Neovisno o tipu osiguranja, dogovaramo najpovoljnija osiguranja s osiguravajućim kućama te vodimo evidencije o isteku istih.

Suradnja sa špediterima

Obavljamo poslove suradnje sa špediterima u vezi svih carinskih poslova klijenata. Izrađujemo packing liste i popratnu dokumentaciju za izvoz. Izvještavamo o robnoj razmjeni sa zemljama EU za Intrastat.

Registracija plovila i vozila

Da biste imali više vremena posvetiti se glavnom poslovanju, prepustite nama brigu o registracijama Vaših vozila ili plovila, pravovremeno ćemo Vas izvjestiti o isteku istih i poduzeti potrebne radnje.

Čuvanje knjiga poslovnih udjela

Čuvanje knjige poslovnih udjela i sve ostale dokumentacije klijenata u skladu sa Zakonima.

Ostali poslovi

• Zastupanje stranih tvrtki,
• Međunarodno prometno-agencijski poslovi,
• Obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
• Suradnja s javnim bilježnicima, odvjetnicima, ovlaštenim arhitektima te organima RH u svrhu dobivanja koncesija, uvjeta građenja, etažiranja i sveg ostalog iz domene građevinarstva.